Jdi pořád dopředu, neohlížej se, jde za tebou tvůj stín.

Falešný oheň a falešní proroci

9. 6. 2018 14:45
Rubrika: Moje zásady

Pozor pozor spaseným a svatým jiný duch v církvích duch antikrista ve videu posedlá žena Heidi Baker varování- démoni se převlékají do roucha beránka modle te se za jejich svobodu neboť satan obelstil jejich srdce jak je psáno, protože jejich bohem je zlato, prorokují lest svého srdce.

1 Janův 4:1 Milovaní, nevěřte každému vnuknutí, nýbrž zkoumejte duchy, zda jsou z Boha; neboť mnoho falešných proroků vyšlo do světa.

Nemůžete dvěma pánům sloužit jednoho budete nenávidět Krista jeho kříž a obřízku srdce skrze utrpení pokoření a kříž a druhého budete milovat bohatství a prázdnou lidskou slávu pravím vám už mají svou odměnu

Jeremiáš23:17 Falešní proroci stále říkají těm, kteří mě Boha znevažují: „Hospodin promluvil: Budete mít pokoj,“ a každému, kdo chodí se zarputilým srdcem, slibují: „Nedolehne na vás nic zlého.“

Jeremiáš23:22 Kdyby byli falešní proroci v důvěrném obecenství se mnou s Bohem a hlásali má slova mému lidu, odvrátili by je od jejich zlé cesty a od jejich zlých skutků a volali k pokání.

Jeremiáš32:32 Hle, já Bůh jsem proti těm, kdo prorokují klamné sny, je výrok Hospodinův. Vypravují je a svádějí můj lid svými klamy a svou chvástavostí. Já jsem je ani neposlal ani nepověřil, tomuto lidu nejsou k užitku, je výrok Hospodinův.“

Jeremiáš23:25„Slyšel jsem, co říkají proroci, kteří v mém jménu prorokují klam. Říkají: ,Měl jsem sen, měl jsem sen.‘

Sírachovec 34, 7Sny obloudily mnoho lidí a padli ti, kteří v ně skládali naděje.

Sírachovec 34, 5Na nic jsou věštby, hadačství a sny: jsou jako blouznění ženy v porodních bolestech.

Sírachovec 27, 12Mezi nerozumnými šetři svým časem, mezi přemýšlivými prodlévej bez přestání.

Deuteronomium 11:16 Střezte se, aby se vaše srdce nedalo zlákat, takže byste se odchýlili, sloužili jiným bohům( zlatu) a klaněli se jim.

Matouš 7:15 Střezte se lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci.

2 Petrův 3:17 Ale vy, milovaní, protože to víte předem, střezte se, abyste nebyli oklamáni svodem těch neodpovědných lidí a neodpadli od vlastního pevného základu.

1 Janův 4:4 Vy však jste z Boha, děti, a zvítězili jste nad falešnými proroky, protože ten, který je ve vás, je větší než ten, který je ve světě.

Sírachovec 34, 1Nerozumný si dělá liché a klamné naděje, sny budí v pošetilcích falešné představy.

Kdo byl na její loňské konferenci v Bratislavě ať ve víře nahlas vysloví a zřekne se toho falešného ducha.( to je ten oheň v pannách které si ten oheň koupili)

Jménem Ježíše se zříkám ducha zla všeho co působí a čím se pyšní amen.

Bůh je dobrý a sladký jemu patří všechna čest a sláva jemu vláda náleží.

1 Janův 2:13 Píšu vám, otcové, že jste poznali toho, Ježíše který je od počátku. Píšu vám, mládenci, že jste zvítězili nad Zlým.

1 Janův 2:14 Napsal jsem vám, děti, že jste poznali Otce. Napsal jsem vám, otcové, že jste poznali toho, který jest od počátku. Napsal jsem vám, mládenci, že jste silní a slovo Boží ve vás zůstává, a tak jste zvítězili nad Zlým.

1 Janův 4:4 Vy však jste z Boha, děti, a zvítězili jste nad falešnými proroky, protože ten, který je ve vás, je větší než ten, který je ve světě.

Kristův duch je řád pořádek, důslednost, milosrdenství, láska, soucit, radost pokoj veškeré ovoce ducha atd..

http://hnutieviery.blogspot.com/…/falosna-ucitelka-heidi-ba…

Zobrazeno 707×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio