Jdi pořád dopředu, neohlížej se, jde za tebou tvůj stín.

Máš pravý křest Ježíše Krista?

10. 12. 2015 17:19
Rubrika: Moje zásady

Máš pravý platný křest Ježíše Krista?

Máš křest Ježíš Krista nebo máš křest antikrista. Poví nám to bible písmo vdechnuté samotným Bohem, který se stal tělem v Ježíši Kristu.

 

Ježíš je hlavou církve a napsal ve svém slově jak se má křtít neboť je Bůh. Bůh určil cestu do Božího království křest ponořením pod vodu a křest ohněm z nebe neboť Bůh je oheň stavující.

 

Katolický křest antikrista je křest politím vodou. Kdo je hlavou tohoto křtu, kdo ho vymyslel? Bůh ne, ale člověk a člověk není Bůh aby mohl změnit Boží slovo bibli a také to co ustanovil Bůh. Ježíš pravil, že jeho slovo platí a dříve nebude země a nebe než by někdo změnil jedinou čárku v písmu natož křest ponořením na politím.

 

Ježíš a Jan Křtitel nepokřtil jediné dítě, on dětem žehnal, protože jak nám praví jeho písmo dětem patří Boží království a kde není zákon svědomí není přestoupení, tudíž dítě nemůže být usvědčeno z vlastního hříchu. Děti nemají své vlastní hříchy a proto se na nich nemůže naplnit křest. Bůh trestá na dětech hříchy otců do třetího a čtvrtého pokolení a ty se odstraňují odpuštěním nikoli křtem. Komu hříchy odpustíte tomu jsou odpuštěny komu je neodpustíte tomu odpuštěny nejsou.

 

Co se děje ve křtu ponořením vodou ve jméno Ježíše, Ducha svatého a Boha Otce, který ustavil sám Bůh z nebe ne člověk ze země?

 

Ve křtu jste spjati s Kristem a obmyti se svých hříchů a umíráte svým hříchům spolu s Kristem a vírou přecházíte v duchu ze smrti do života.

 

Vyjmenujte teď jeden vlastní hřích, který jste spáchali jako miminko aby jste jako miminko zemřeli vlastním hříchům a byli z nich obmyti. Křest dětí je křest antikrista, takže křtem Ježíšovým není, ale je to křest vymyšlený ze zlého přesto, že je tam použito Ježíšovo jméno nic nikomu tento křest nepřináší je to falzifikát. Byl jsi okraden o Boží království a křest Kristův který otevírá cestu do Božího království?

 

Obraťte se znamená před křtem učiňte pokání tedy vyznejte své hříchy aby vám byli odpuštěny a hříchy svých otců. Teď se podívejte jaké hříchy jste měli jako dítě, jak jste je vyznali a činili z nich pokání.

Skutky apoštolské 2:38  Petr jim odpověděl: "Obraťte se a každý z vás ať přijme křest ve jménu Ježíše Krista

na odpuštění svých hříchů,

a dostanete dar Ducha svatého.

 

 

Duch svatý může být jenom v čistém a upřímném srdci.

 

Římanům 6:4  Byli jsme tedy křtem spolu s ním pohřbeni ve smrt, abychom - jako Kristus byl vzkříšen z mrtvých slavnou mocí svého Otce - i my vstoupili na cestu nového života.

 

 

 

Bůh si pokřtil všechny lidi potopou světa ponořením vodou protože nemá zalíbení ve smrti hříšníka a dává milost, jak píše apoštol, že potopa je předobraz křtu ponořením pro nás. To nejdůležitější je věta, že křest zachraňuje od Božího hněvu.

 

1 Petrův 3:19  Tehdy také přišel vyhlásit zvěst duchům ve vězení,

20  kteří neuposlechli kdysi ve dnech Noémových. Tenkrát Boží shovívavost vyčkávala s trestem, pokud se stavěl koráb, v němž bylo z vody zachráněno jenom osm lidí.

 

 

21  To je předobraz křtu,

 

který nyní zachraňuje vás.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( jsi zachráněn tímto křtem?)

 

Nejde v něm zajisté o odstranění tělesné špíny, nýbrž o dobré svědomí, k němuž se před Bohem zavazujeme - na základě vzkříšení Ježíše Krista,

22  jenž jest na pravici Boží, když vstoupil do nebe a podřídil si anděly a vlády a mocnosti.

 

Římanům 6:3  Nevíte snad, že všichni, kteří jsme pokřtěni v Krista Ježíše, byli jsme pokřtěni v jeho smrt?

 

4  Byli jsme tedy křtem spolu s ním pohřbeni ve smrt, abychom

- jako Kristus byl vzkříšen z mrtvých slavnou mocí svého Otce - i my vstoupili na cestu nového života.

5  Jestliže jsme s ním sjednoceni, protože máme účast na jeho smrti, jistě budeme mít účast i na jeho zmrtvýchvstání.( Jsi s ním ve křtu sjednocen?)

 

 

Jaký si přijal křest?

Křest člověka, ve jméno Ježíše křtem politím, který ustanovil člověk a člověk není Bůh, nebo křest Boha ve jméno Ježíš vodou ponořením pod vodu?

 

Katolický falešný křest vodou politím je falešný křest, který křtí děti nebo dospělé je to křest antikristův který krade vstup do Božího království.

 

Ježíšův praví křest je vodou ponořením pro dospělé a větší děti, které už mají svědomí a hřeší, tudíš už můžou být obmyty ze svých hříchů, protože už mají své hříchy a je potřeba je obmýt vírou. Tyto děti musí mít víru v křest protože je to spasení vírou. Dokud dítě nevěří nemůže být pokřtěno není to tradice, ale spasení a život věčný v Kristu skrze křest vodou a křest ohněm.

 

Pak je ještě křest ohněm z nebe, ale rozhodně to není biřmování neboť Ježíš praví oheň jsem přišel na zem uvrhnout a toužím aby se vzňal. Křtem ohněm křtí sám Ježíš z nebe.

 

Lukáš 12:49  Oheň jsem přišel uvrhnout na zemi, a jak si přeji, aby se už vzňal!

Židům 12:29  Vždyť `náš Bůh je oheň stravující´.

 

Židům 2:4  Bůh potvrzoval jejich svědectví znameními, divy i rozličnými projevy své moci a rozdílením Ducha svatého podle své vůle.( Bůh dává svého ducha svatého jak sám chce. Je to milost není to samozřejmost, tedy když na vás někdo vloží ruce neznamená to, že máte ducha svatého a to je další učení antikrista, biřmování. Poznáte to, že máte v srdci ducha svatého ducha Kristova. který svým hlasem volá Otče ve vašem srdci a vzývá a miluje Boha tak, že ho následuje, protože je puzen duchem svatým aby činil obřízku srdce a Bůh tak člověka jeho mocí vyvádí z hříchů aby jim neotročil a přetváří ho k svému obrazu a svatosti. Pokud se toto neděje v tobě jsi mrtví a jsi ve svých vinách a nejsi v Kristu.

 

Všechno se děje z moci Krista Ježíše ne podle vůle člověka.

 

Titovi 3:5  On nás zachránil ne pro spravedlivé skutky, které my jsme konali, nýbrž ze svého slitování; zachránil nás obmytím, jímž jsme se znovu zrodili k novému životu skrze Ducha svatého.( křest z nebe obmytí ohněm a ten oheň musíš v srdci cítit a rozhorlovat, pokud tento oheň nemáš jsi v temnotě protože tento oheň ti svítí na cestu a osvětluje tvou stezku)

 

2 Timoteovi 1:14  Svěřený poklad chraň mocí Ducha svatého, který v nás přebývá.

 

Římanům 5:5  A naděje neklame, neboť Boží láska je vylita do našich srdcí skrze Ducha svatého, který nám byl dán.

 

1 Tesalonickým 5:19  Plamen Ducha nezhášejte,

20  prorockými dary nepohrdejte.

21  Všecko zkoumejte, dobrého se držte;

22  zlého se chraňte v každé podobě.

 

Matouš 28:19  Jděte ke všem národům a získávejte mi učedníky, křtěte ve jméno Otce i Syna i Ducha svatého

20    a učte je, aby zachovávali všecko, co jsem vám přikázal. A hle, já jsem s vámi po všecky dny až do skonání tohoto věku."

 

Jan 3:5  Ježíš odpověděl: "Amen, amen, pravím tobě, nenarodí-li se kdo z vody a z Ducha, nemůže vejít do království Božího.

 

Podívej se když byl pokřtěn Ježíš vystupoval z vody, křest vodou ponořením ve vodě, ne politím.

Marek 1:10  V tom, jak vystupoval z vody, uviděl nebesa rozevřená a Ducha, který jako holubice sestupuje na něj.

Když byl z Kandali správce pokladů pokřtěn vystupoval z vody, křest vodou ponořením ve vodě, ne politím.

 

Skutky apoštolské 8:39  Když vystoupili z vody,

Duch Páně se Filipa zmocnil a dvořan ho už neviděl, ale radoval se a jel dál svou cestou.

 

Kdo ti ukazuje cestu Ježíš a jeho slovo bible nebo člověk a jeho bludy výmysly a možná knihy které nenapsal Bůh? Žiješ život pravdy víry lásky v Kristu nebo žiješ náboženství plné tradic které člověka k Bohu nepřiblíží?

 

Jan 14:6  Ježíš mu odpověděl: "Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

 

Matouš 16:24  Tehdy řekl Ježíš svým učedníkům: "Kdo chce jít za mnou, zapři sám sebe, vezmi svůj kříž a následuj mne.

 

Koho následuješ a komu nasloucháš? Krista, církev, sebe, apoštoly, kněze, papeže, prezidenta? Kdo je tvůj pán a určuje co je dobré zlé a co máš dělat ten je tvůj Bůh, protože mu věříš. Je to Kristus a jeho živé slovo nebo jakýkoli člověk a jeho mrtvé slovo.

 

 

Jan 14:6  Ježíš mu odpověděl: "Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

 

 

2 Janův 1:7  Do světa vyšlo mnoho těch, kteří vás svádějí, neboť nevyznávají, že Ježíš Kristus přišel v těle; kdo takto učí, je svůdce a antikrist.

 

 

Kdo učí, že spasitel přichází ve zjeveních Marie jejím těle a ne v těle Kristově? Antikrist a jeho učení katolická církev nevěstka jak je o ní psáno v písmu!!!! Nevěstka znamená, že je Bohu nevěrná falešným uctíváním Marie svatých andělů a někteří kněží se klaněj slunci atd.. jsou nevěrní Bohu proto nevěstka a Bůh je Bohem žárlivým on svou slávu nikomu nedá.

 

Matouš 7:13  Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí.

 

Nechal sis ukradnout Boží království?

 

Ještě je čas činit pokání, avšak nikdo nezná den ani hodiny kdy zemře a kdy přijde pán pro své svaté a nastane poslední soud.

 

2 Korintským 6:17  A proto `vyjděte z jejich středu a oddělte se´, praví Hospodina `ničeho nečistého se nedotýkejte, a já vás přijmu´

 

Komu jsi uvěřil pravdě nebo lži. Pravda je Ježíš a jeho slovo proto čti bibli a skutky apoštolů a pros aby ti Bůh otevřel mysl neboť i toto je milost.

Zobrazeno 2273×

Komentáře

nebe7

2 Korintským 4:6  Neboť Bůh, který řekl `ze tmy ať zazáří světlo´, osvítil naše srdce, aby nám dal poznat světlo své slávy ve tváři Kristově.
Pravda je Kristus cokoli je ze světa je lež. http://www.proc-krestanstvi.cz/

Vianney

nebe7: "Vedeli slépý slepého oba padnou do jámy, copak neznáte svatá písma?"

Vianney: Právě, že známe. Krásně jste si naběhla na vidle. Protože je třeba si položit otázku: Kdo z nás je ten slepý, který vede druhé k pádu do díry? No, dlouhodobým pozorováním Vašich textů docházím k názoru, že tím slepým, co chce vést slepé, jste holt Vy. Když Vám tu Maxmilianrex předkládá jasné důkazy toho, že vaříte z vody, trváte si na svém.

Totiž: V biblistice platí zásada, že nelze vytrhnout jediný veršík z kontextu, a postavit ho proti všemu ostatnímu, co v Písmu je. Žel, Vy vytrháváte a stavíte. Tím je věc jasná.

Zobrazit 27 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio