Jdi pořád dopředu, neohlížej se, jde za tebou tvůj stín.

Vyznání víry Učedníků Ježíše Krista

15. 8. 2012 18:03

Věřím v Boha Otce, Ducha svatého a Ježíše Krista spasitele světa, který je synem člověka a synem Boha. Ježíš zemřel za každý můj hřích, Bůh mi už nepočítá žádný hřích v Kristu jsem svobodný, očištěný a svatý.

Římanům 8:1  Nyní však není žádného odsouzení pro ty, kteří jsou v Kristu Ježíši,

2  neboť zákon Ducha, který vede k životu v Kristu Ježíši, osvobodil tě od zákona hříchu a smrti.

Před Bohem jsem spravedlivý skrze víru v Ježíše Krista. Věřím, že Ježíš byl ukřižován a vstal z mrtvých a přijde pro svou církev a nikdo nezná dne ani hodiny. Věřím, že v nebi máme jediného přímluvce a velekněze Ježíše Krista strážce našich duší. Věřím, že Ježíš je mým Pánem a patřím mu i všechno co je mé. Věřím, že spaseni jsme milostí ne ze skutků. Věřím, že Ježíšova oběť je dokonalá a není pro to dále nic činit. Věřím v křest Duchem svatým a  ohněm a křest vodou ponořením. Je potřeba činit pokání a obrácení ze svých hříchů abych nesl ovoce Ducha svatého a vstoupil do Božího království. Nejsme to mi, ale Boží milost která v nás pracuje. Věřím, že Boží království spočívá již v nás v Duchu svatém skrze Ježíše Krista a Boha Otce.

Římanům 14:17  Vždyť království Boží není v tom, co jíte a pijete, nýbrž ve spravedlnosti, pokoji a radosti z Ducha svatého.

Věřím, že kdo miluje naplnil zákon. Lukáš 10:27  On mu řekl: "`Miluj Hospodina, Boha svého, z celého svého srdce, celou svou duší, celou svou silou a celou svou myslí´ a `miluj svého bližního jako sám sebe´."

Věřím, že evangelium je moc ke spáse.

Římanům 1:16  Nestydím se za evangelium: je to moc Boží ke spasení pro každého, kdo věří, předně pro Žida, ale také pro Řeka.

Věřím v Boží vůli, a příkaz-

Matouš 18:14  Právě tak je vůle vašeho nebeského Otce, aby nezahynul ani jediný z těchto maličkých.

Marek 16:15  A řekl jim: "Jděte do celého světa a kažte evangelium všemu stvoření.

Matouš 28:19  Jděte ke všem národům a získávejte mi učedníky, křtěte ve jméno Otce i Syna i Ducha svatého

Věřím, že Bůh mě miluje, protože jsem.

Věřím v slovo Boží, které je vdechnuté samotným Bohem.

Věřím ve vzkříšení svého těla, v Duchu jsem již vzkříšen a přešel jsem ze smrti do života který žiji vírou v Ježíše Krista mého Pána a spasitele.

Jakubův 1:27  Pravá a čistá zbožnost před Bohem a Otcem znamená pamatovat na vdovy a sirotky v jejich soužení a chránit se před poskvrnou světa.

Zobrazeno 2034×

Komentáře

AP7

Amen

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio