Jdi pořád dopředu, neohlížej se, jde za tebou tvůj stín.

Na bolest duše je jenom jediný lék

20. 12. 2010 21:39
Rubrika: Moje zásady

 

Na bolest duše je jenom jediný lék

 

Bolest je trápení v duševní oblasti, tedy v duši a když trvá delší dobu projeví se i na těle zdravotními potížemi, různými bolestmi nebo nemocí. Ztrápeného ducha těžko tělo unese. Bolest se dá léčit různými způsoby. V dnešní době člověk sáhne v lepším případě po příteli nebo po prášku v horším případě po alkoholu,  případně po drogách, automatech, závislostech atd. Co člověk hledá v tomto tápání v temnotě těchto věcí? Hledá lék a pochopení na svůj problém a hlavně lásku. Bolest duše je opravdové zranění,  dalo by se říci doslova krvácí duše. Tuto bolest si nese člověk celý život jenom ji přesune do povědomí, tedy jako by ji dal do šuplíku a zapomněl na ni, ale v duši to pořád je. Dostává se to zpět do vědomí v různých životních situacích, které jsou podobné situaci v které byla duše zraněná nebo pokud se to týká osoby tak v její blízkosti aniž si to člověk uvědomuje.

Pokud se člověk oddá svému příteli a jak se říká vyleje si u něho duši, přítel duši pohladí, ale nemůže ji zahojit. Pomůže člověku překonat a nést s ním bolest, ale samotnou bolest duše to neléčí. Přítel dokáže člověka od problému odvést a povznést se aby na událost a bolest dříve zapomněl.

Další jsou léky. V dnešní době se to zdá být jako nejvhodnější řešení, ale je to omyl. Antidepresiva tedy léky dostávají člověka do jakési euforie a uměle navozeného stavu štěstí tedy člověk nežije v realitě neboť za něj myslí léky. Svět nezná jiné řešení a toto řešení je v tomto světě přijatelné a má i své úspěchy kdy se člověk dostane z nejtěžší bolesti duše nad  vodu, ale samotnou bolest duše to neléčí.

Pak tu máme léčení temnotou, tedy alkoholem, drogami, závislostmi atd. Co lidé hledají v těchto věcech? Lék na duši, pochopení a lásku, ale netuší, že toto řešení jim způsobí daleko větší bolest duše a co teprve jejich nejbližším. Je to satanova past, která se zdá být jednoduchým řešením, ale jak už je řečeno je to past a z pasti se člověk těžko dostává.

Pak je tu další a nejlepší řešení, které asi málokdo v dnešní době zná. Je to Ježíš. On jediný dokáže vyřešit úplně celý problém člověka a zahojit ránu na duši a opravdu posílit. Ježíš zde na zemi zvítězil nad každým trápením a bolestí duše i nad samotnou smrtí, když vstal z mrtvých.

Když přijme člověk Ježíše za svého Spasitele začnou se v životě člověka dít věci a jeho život se začne posouvat správným směrem s těmi správnými hodnotami. Z jeho duše se začnou vynořovat bolavé věci, které už člověk dávno zapomněl a když je člověk odevzdá Ježíši on je svou mocí a milostí zahojí a promění v radost. Každá lidská bolest je způsobena neodpuštěním hříchu, neboť člověk neumí odpustit svému bližnímu, natož svému nepříteli dokud ho to Ježíš nenaučí svou mocí. Mnoho lidí říká, že odpustilo, ale dokud člověk o té záležitosti mluví tak ho to trápí je to živé nezahojené a je to neodpuštění. Tohle všechno dokáže proměnit a zahojit Jenom Ježíš. Je to cesta a někdy celoživotní, neboť čím více v duši bolesti a životních ran tím více práce s námi má Ježíš. Až to člověk pochopí tak pak už je to snadné a dostane plnou Boží zbroj a už nemá šanci vám nikdo ublížit, neboť umíte odpustit sebemenší maličkost a máte Boží ochranu aby k vám nedolétly ohnivé šípy a dýky zla a lidí kteří vám chtějí ať vědomě nebo nevědomě ublížit. Pak už člověk jenom zraje v lásce a je více a více šťastný, ale je to cesta. Ježíš praví já jsem cesta, pravda a život.

On je celoživotní  cesta a na té cestě životem poznáš opravdovou pravdu jak všechno opravdu je a najdeš na ní život, který tě osvobodí od všeho zla, bolestí, závislostí, smutku atd. a najdeš na ní život v plnosti a hojnosti v Boží blízkosti a lásce a přestaneš se trápit neboť budeš sycen a naplňován láskou z nebe kterou ti kromě Ježíše nedokáže nikdo dát. Nikdo tě nemůže pochopit tak jako Ježíš neboť on jediný vidí až na dno tvé duše a zná celé tvé nitro a tvůj celý život.

Pokud se tvoje duše trápí neváhej teď nahlas pozvat Ježíše do svého života, pomalu se začnou v tvém životě dít a zpravovat věci a tvůj život. Můžeš to učinit teď hned nahlas. Pane Ježíši přijď do mého života staň se Pánem mého života a odpusť mi mé hříchy, prosím sešli mi svého Svatého Ducha a uzdrav mou Duši Ducha i tělo. Ježíš čeká jenom na tebe aby tě mohl zahrnout svou láskou a slávou až na věčnost.

Jediný lék na duši je bezpodmínečná láska a tu ti může dát jenom Ježíš.

 

 

D.S

Zobrazeno 7802×

Komentáře

MartyR

Nelze říct než,Amen!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio