Jdi pořád dopředu, neohlížej se, jde za tebou tvůj stín.

Andělé

13. 3. 2009 0:05
Rubrika: Moje zásady | Štítky: andele

 

 

 

 

Andělé

Kdo jsou to vlastně Andělé a co pro nás znamenají?

Bible, Židům 1,- 14

Anděl je bytost stvořená Bohem, tak jako my. Anděl je duch, ale nemá tělo. Anděl je bytost, která žije v Boží přítomnosti a patří ( dívá se ) na Boží slávu tedy lásku. Bůh je naplňuje láskou, tak jako jednou bude naplňovat lidi. Anděl slouží Bohu z lásky i my jsme Boží služebníci, ale s tím rozdílem, že Anděl ví jak na to a ví co je dobré a špatné. Anděl slouží Boží lásce z lásky. Anděl není muž ani žena. Anděl se zrodil z Boží lásky jako my, ale lidé lásku zapřeli s prvním hříchem. Ano i jeden Anděl Satan, který byl Bohu nejblíže zapřel lásku a strhl sebou spoustu dalších Andělů a prvního člověka svou pýchou , ale o tom nyní psát nebudeme. Tady vidíme, že i Andělé rostou neustále v lásce jako my.

Bůh dává Anděla národům, zemím, společenstvím, i jednotlivému člověku. Bůh je v nás a je i v Andělech, tedy nás chrání Bůh různými způsoby, také prostřednictvím Andělů. Jak? Když člověk ve svém srdci neposlechne Boha ani Ježíše, Bůh Tě tak miluje, že Ti dá Anděla a ten Tě zavede a navede a pomůže zpět k Bohu. Když člověk sejde z cesty, tak se necháváme Ježíšem nalézt i v Andělech.

Jak Anděl vlastně vypadá. Nechme se překvapit v nebi. Povíme se jakou podobu na sebe bere pokud má Anděl nějaký úkol zde na zemi. Ano i Andělé mají úkoly lásky, tak jako my. Někteří Andělé dostanou tělo netělo, je to pro nás nepochopitelné a pracují zde mezi námi. Anděl nepotřebuje jíst, Anděl potřebuje k životu Boží lásku. Mnoho z vás se setkalo již s Andělem aniž by jste o tom věděli. Anděl na sebe vezme podobu člověka. Jsou to Boží zkoušky v kterých máte obstát, může to být i podaný hrnek vody pocestnému, nebo nějaká prosba cizího člověka, aby jste vyrostli a třeba i žebrající člověk na ulici........ Na druhé straně je to i pomoc nám lidem, když zajdeme daleko od Boha, aby nás dovedl k Ježíši. Je to proto, aby byl boj se zlem vyrovnaný, neboť Satan má také své padlé Anděle, jsou to Andělé, kteří chtěli být jako Bůh. Chtěli vládnout, ale ne láskou, ale mocí a násilím a pýchou. Jsou to Andělé, kteří nám našeptávají různá pokušení a svádějí nás. Jak se říká, Bůh hraje fer player.

Bůh má celé legie Andělů. Anděla můžeme potkat, když třeba zabloudíme a jsme bezradní a nevíme kudy kam ať ve městě nebo v životě. Možná jsme takové situace zažili, že jsme byli na místě někde ať v jiném kraji nebo v těžké životní situaci a na určitém místě byl zrovna člověk, který nám ukázal ten správný směr a může to být směr i životní. Může to být i v beznaději a záleží na člověku jestli poslechne a co volí. Děje se to hlavně, když k nám promlouvá Bůh a my jsme hluší. Protože člověk chce vládnout sám sobě, tak si podvědomě zacpává uši a roste v něm pýcha a pro tu neslyší Boží hlas. A nebo podlehne pokušení. Bůh má pro nás pořád jeden velký dokonalý plán, do kterého zapadá úplně každý, tak mu na nás záleží a ten plán mu vyjde. On udělá všechno pro to, abychom se k němu všichni vrátili a to z čisté lásky. Anděl musí být mezi námi tak dlouho až splní své poslání lásky. Jsou mezi námi a my je nepoznáváme. Jsou to poslové Boží lásky. Bůh je posílá. Anděl nám dává vnuknutí k naší záchraně ať už duše nebo těla. Anděl může dát vnuknutí jinému člověku, aby nám pomohl. Když začneme poslouchat Boha Otce v Ježíši Kristu vnuknutí nám dává Bůh. Když začneme mluvit s Bohem jsme sjednoceni, mluvíme jenom s Bohem. Anděl nám pomáhá jenom, když Boha Otce neposlechneme v Ježíši, aby jsme se v srdci navrátili k tomu co Bůh říká z lásky.

Anděl je služebník Boží a je naplněn Duchem Svatým. Používá meč Ducha svatého i k vysvobození třeba národů.

Nelze před Andělem pokleknout a ani se k němu modlit, neboť máme jenom jednoho Pána Boha Otce v Ježíši Kristu a Duchu Svatém. Před Ježíšem musí pokleknout každé koleno na zemi, na nebi i pod zemí. Klanění Andělům, je modloslužba. Je to jako by jste poklekli před jakýmkoli jiným člověkem a udělali si z něho Boha. Kdo se klaní Andělům je od Otce pokárán z lásky, aby se navrátil zpět k Bohu, nějakou životní zkouškou nebo křížem.

Anděl dostal od Otce moc, sám od sebe nemůže konat nic, tak jako my , to dobré v něm činí sám Bůh a jeho láska. Této moci někteří Andělé zneužili a o těch řeč nebude jsou to zlý duchové, kteří již nemají přístup k Boží lásce. Jsou to Andělé, kteří Boha zradili.

Neutíkejte se k Andělům, ale k Bohu ať nepropadnete soudu. Dočíst se můžete na konci Bible ve zjevení Janově. Nenapíšu kde, aby jste si ho přečetli celé. Věřte Jedině Bohu Otci v Ježíši Kristu našem spasiteli a Duchu Svatému. Jedině Bohu svému jedinému budeš sloužit v lásce. První přikázání. Není jiného pravého Boha. Ano jsou i jiný nepraví bohové, ale tito bohové Ti nemohou dát Boží království a lásku, jenom záhubu a o tom někdy příště. Přeji Vám klid a mír v duši i v srdci.

Víš kdo je tvůj praví Pán, komu se klanět a před kým pokleknout? Jedině Ježíš může tvou modlitbu vyslyšet v Duchu Svatém a přednést ji před Boha Otce. Ježíš je náš prostředník mezi Otcem a námi. Je to naše spojka s Otcem neboť On Přebývá v něm.

O cokoli požádáte Boha Otce v mém jménu a v Duchu svatém, Otec vám to dá pro mé Jméno. To Jméno je Ježíš.

Bůh je stvořitel, Ježíš je Král, spasitel a přímluvce u Boha Otce, který za nás prosí a Duch Svatý nás naplňuje Boží a Ježíšovou láskou a spojuje nás v jednotu s Bohem a Ježíšem. A přece ať jsou tři jsou všichni v sobě. Jsme jako On, neboť jsme Božím obrazem. Máme Duši, Ducha a Tělo.

 

D.S

Zobrazeno 2495×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio